HTML

Állatkert az életemben.... zsiráf nélkül

Mit mondanál arról a személyről, aki Makkának hívja a kőcét, és az anyját antik műtárgyként próbálja eladni az ószeresnek?

2008.01.29. 11:38 zanz

Fénymásoló szerelés

Délután Hiszti Géza számlákat nyomtatott, persze a papír beakadt. Nekiállt szerelni, jött sipitva T. vmi hatalmas problémával, és a széf kulcsokkal kapcsolatban.... hosszú! Nekem csak a vigyorgó megfigyelő poszt jutott.
Géza fejjel bent a fénymásolóban, így T. csak a képesebbik felének tudta előadni a problémát. Ketten ott állunk, még mindig a posztomon. T. egyre idegesebb fejjel, aztán ott hagyott minket.
Végre jött T. (ez egy másik, de itt gyűjtés van az azonos nevüekből), és megjavította a gépet. Addig Géza-gyerök a középső ujját mutogatta az ártatlan gépnek.
Maradtam a posztomon!!!!

Telefon a szerelőnek, hogy mi is a helyzet a lakásnál. Hát, külső áramvezetés lesz, mert gixxer van alapból a lakásnál. Mondtam Pistinek, nagyon nem örült neki, de ő is látta, hogy mi a helyzet. Igyekszik még ezen a héten megcsinálni, de nem reménykedem.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://zanz.blog.hu/api/trackback/id/tr91319346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása