HTML

Állatkert az életemben.... zsiráf nélkül

Mit mondanál arról a személyről, aki Makkának hívja a kőcét, és az anyját antik műtárgyként próbálja eladni az ószeresnek?

2008.02.12. 10:56 zanz

Jóóó reggelt!

Jól indult két embernek a napja!

Thököly-Róna sarkán két autó vesztegel. Az egyik fenn állt a járdán. Járó motor. Motorháztetőre egy nő hajol. Kezében toll és a betétlapot tölti ki nagyon figyelmesen. Mellette egy férfi ácsorog és halkan diktál neki.

Nem irigylem őket.

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://zanz.blog.hu/api/trackback/id/tr54336051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scala 2008.02.13. 17:15:38

Jó reggelt, Zugló!
Nekik már jól indult. Engem az utóbbi időben már akkor elkap a harctéri, amikor kilépek az ajtón, ugyanis majd megfulladni a szmogban.
Undorító lett ez a város, na. Az utcák koszosak, a levegő egészségre ártalmas, és hát a közbiztonság... Épp a múlt héten támadott meg ugyanaz a drogos fickó az 1-es villamos megállójában, aki egyszer a megálló üvegének szorított úgy másfél éve (4 rendőr nézte végig egy járőrkocsiból, aztán elfordították a fejüket).
Egyszóval öröm itt az élet, világvárost építünk!

zanz 2008.02.14. 16:10:02

A városban már régóta nem lehet hosszútávra "életképesnek" maradni. De azért mi még mindig újra és újra megválasztjuk (kivéve persze, aki nem ;) ) főpolgármesterünket. Persze, minden apró rosszért nem ő a felelős, de azért sok "jóban" csülökig benne volt, hogy idáig fajult a dolog.

Scala 2008.02.14. 21:46:54

... és biztos, ami sicher, ki is költözött a városból. Ahogy Zugló új polgármestere , WeinerLeóka (igazából Weinek Leonárd, de kit érdekel). Ő Mogyoródon nyomja.

Largo 2008.02.14. 21:48:43

Hoppá, bocsesz! Most látom, h összekevertem, hol vagyok, és Scalaként jelentkeztem be. De gondolom, azért rám ismertél, nem? ;-)
süti beállítások módosítása