HTML

Állatkert az életemben.... zsiráf nélkül

Mit mondanál arról a személyről, aki Makkának hívja a kőcét, és az anyját antik műtárgyként próbálja eladni az ószeresnek?

2009.02.20. 21:42 zanz

Kétirányú utca

Makkával az élet nem egyszerű, főleg, ha sétálásról van szó. Mert akkor egyszerűen lehetetlen kirobbantani a lakásból. Végül mégis sikerült. Elindultunk. Megyünk. Már a kedvenc utcánkban vagyunk, ahol a ritmushangszerünk kellemes hangját megint megismerheti a nagyérdemű. Most azért kevesebben kapják fel a fejüket, mint múltkor. Asszem egy olasz diákcsoport bájos vigyorsorozatot enged meg felénk, a hang és látvány együttesére.
Már ugrálunk egy ideje, vagyis egy porcelán- és kristálybolt kirakatát szemléljük és kedves kis játékot játszunk, mikor ismerős kabát-nadrág-táska kombinációt veszek észre. De miért háttal? Ez megoldandó rejtély! (idézet a Tesz-Vesz város c. meséből, csak itt nem jelenik meg bogi a hírmondó bogár) Kisebb csata után sikerül is elindulnunk a rejtély után. Erre a keresett személy eltűnik. (Vajh' miért nem lepődöm meg?!) Sikerült a sarokig eljutnunk, ahol kisebb összetűzésünk akadt újra, mire Makka fennhangon tiltakozott, és utána jópárszor elismételte, hogy neki ez vagy az megfájdult. (Asszem az ujja vagy mije volt az áldozat) Felnézek és Ideál jön velünk szembe, szóval kőcöt ki a szélre és elterelni a figyelmét! Még jó, hogy van egy másik porcelán- és kristálybolt is az utcában, ahol ráadásul még ékszereket is árulnak és ezt a kirakatba is kirakják. Így gyerek mindjárt lemezt vált és kezdi kérdezgetni, hogy hol van a masni? hol van a masni? (mármint kövekkel kirakott kitűző) Látszik, hogy evolucióban vhol lemaradtam, mert hallani hallottam, de a szemem előtt elvonuló Ideált néztem, aki szép hosszan rámnézett, aztán lépett tovább, így a válasz kb. fél perccel később bírtam csak abszolválni, azt is csak a kérdés megismétlése után. Ja, és mire Ideál után néztem, hogy mégis merre lehet, megint eltűnt. (ilyet is csak tőle tűrök el)
Az egészben csak annyi a fura, hogy mikor feltűnt, akkor az utca egyik oldalán ment, már azt hittem, hogy bemegy a legnagyobb ruházati árudába ami az utcában fellelhető, de nem, mert tovább ment. Mikor jött vissza, az utca másik oldalán, mellettünk ment el. Ki érti?!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://zanz.blog.hu/api/trackback/id/tr17962840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása