HTML

Állatkert az életemben.... zsiráf nélkül

Mit mondanál arról a személyről, aki Makkának hívja a kőcét, és az anyját antik műtárgyként próbálja eladni az ószeresnek?

2008.01.13. 20:21 zanz

Infantilis paranoiással élek együtt...

Olyan szépen indult a reggelt!

Erre ez a tök elb..a, mert az ő gépe billentyűzetéhez nem lehet nyúlni. Kiröhögtem! Dühében helyből kikapcsolta a monitorját, aztán kiment a konyhába és visszakapcsolta. Hehe, agyhalott!
Közben azon gondolkodtam, hogy ilyen agyamenttel inkább további kényszer együttélést hanyagolnám, mert ez a kamerázzuk be a lakást, igaz a franc se tud betörni ide, de legyen alapon, mert vki leszek a bandában, ha a céges cuccot elosztogatom a haveroknak - viselkedés kezd kissé idegesíteni.
Főleg, hogy ki is adja a kamera serverének a címét, így exem lazán megnézte, hogy mi a helyzet nálunk! Akkor más is tudhatja, tehát Ez qrvára nem ér!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://zanz.blog.hu/api/trackback/id/tr83296028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása