HTML

Állatkert az életemben.... zsiráf nélkül

Mit mondanál arról a személyről, aki Makkának hívja a kőcét, és az anyját antik műtárgyként próbálja eladni az ószeresnek?

2008.02.10. 10:52 zanz

Mit érdemel az a ....?

Vasárnap. Délután. Gyerek a nagyanyjával kutyát sétáltat, vagyis kutyákokat, de ez most nem oly fontos. Visszajönnek, gyors fürdés, ágybapakolás, öltözés és indulás.
Vágta a színházig. Még csak 50 van, de sehol senki a bejárat előtt. Furcsa! Biztos hideg van. Belépek az ajtón, aztán még bizarrabb látvány fogad, milliónyian a ruhatár előtt. Mki kabátra vár. Jegyet előveszem, megnézem a kezdési dátumot. Kezdési időpont: 17 óra
Csöppet elkenődtem, aztán ismerősöket fedeztem fel, így maradtam. Természetesen fél percen belül mki tudta milyen ügyes és okos voltam. K azzal derített jobb kedvre, hogy elmesélte, hogy ő Szegedről jövet nézte el az időt, ő nagyobbat szívott.
Egyik kedves ültető lány beszélt a nézőtéri felügyelővel (talán tényleg ez a titulusa), és megengedték, hogy bemenjek a legközelebbi előadásra, hogy megnézem a darabot.
Utána ismerősökkel bementünk egy könyvesboltba, ahol csodás albumok között válogattunk.

Természetesen hülye történész mindjárt olyan albumot talált, ami után percekig nem kapott levegőt és a gondolatai is őrült tempóban kezdtek cikázni.
De ha egyszer nagy leszek ezeket mindenképp kérem! (Légyszi, légyszi Télapó, hiszek benned)
- Budapest, 1945
- 1938-1945
- 1956

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://zanz.blog.hu/api/trackback/id/tr49337398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása